Bestil elektriker
Privat
Erhverv

SERVICE MED FJERNOPKOBLING

Produktionsstop kan have store økonomiske konsekvenser, og kan skabe en kædereaktion gennem en hel virksomhed, hvis en enkelt maskine i processen holder op med at fungere. Hvis det har noget med automations processen af anlægget at gøre, tilbyder H. Helbo Hansen, som en del af vore serviceydelser, øjeblikkelig service i forbindelse med fejl, rettelser eller mindre ændringer og tilføjelser.

Integrering af dette kan gøres i forbindelse med nye maskiner, vi udfører i samarbejde med maskinbyggere.

Ydelsen kan også leveres til et eksisterende anlæg med henblik på at minimere nedetid i tilfælde af driftsfejl. Mulighederne for opkoblingen kan udføres på forskellige måder. Den bedste løsning finder H. Helbo Hansen frem til med virksomheden.

Der er forskellige måder at koble sig op til automationsudstyret og kan f.eks. gøres på følgende måder:

  • Opkobling via Virtuel Pipe Network også kendt som en VPN-forbindelse.
  • Opkobling til en PC hos virksomheden via et 3. parts program som f.eks. Team Viewer, LogMeIn eller andet. Her ligger alle software værktøjerne på den PC, man tilgår, og denne er koblet til det ønskede automationsudstyr.
  • Opkobling via at et Secomea modul, den mest fleksible løsning, da den ikke kræver andet af virksomheden end en internetforbindelse. Med denne løsning er man meget fleksibel i opkobling til mange typer automationsprodukter.

Med en fjernopkoblings servicekontrakt fra H. Helbo Hansen er man garanteret en hurtig responstid, så anlægget hurtigt er oppe at køre igen.