Bestil elektriker
Privat
Erhverv

DIN LOKALE ELEKTIRKER I CHARLOTTENLUND, LYNGBY OG GENTOFTE

Helbo Hansen startede op i 1905 som el-installatør i provinsen, men nu servicerer vi hele Nordsjælland.

Vores målsætning er, at afdelingens medarbejdere har fokus på lokalområdet, og vi kan på baggrund af dette tilbyde det rette produkt til rette tid.

Forhandler af lyskilder

Helbo Hansen er at finde midt på Jægersborg Allé på handelsstrøget i Charlottenlund. Her har vi foruden en installationsafdeling også en lampebutik, hvorfra vi sælger alle former for lyskilder, lamper og apparater til personlig pleje m.v. Vores lampebutik har i øvrigt et nært samarbejde med Louis Poulsen, både indenfor indendørs og udendørs kvalitetsbelysning.

Bred kundekreds

Vores kundekreds spænder bredt fra privatkunder og erhvervskunder til boligselskaber og institutioner. De har alle særlige behov og ønsker til deres elektriker med hensyn til installationer og service. Vi hilser de mange forskelligartede opgaver velkommen, ingen opgave er for lille ligesom ingen opgave er for stor eller for specifik. Vores ekspertise og mange års erfaring er vores kunders garanti på at få den mest optimale løsning til enhver tid.

Din foretrukne elektriker

Vores el-installatører og elektrikere er kompetente og veludannede til det el-arbejde, de udfører, og alle vores medarbejdere bliver løbende uddannet, så de har indsigt i nyeste teknologi og udvikling indenfor el-branchen. På den måde sikrer vi, at vores kunder altid får kvalitetsarbejde på alle niveauer.

Certificeringer

Hos Helbo Hansen er vi certificeret indenfor flere områder:

ISO 9001 sikrer, at vi altid kan indfri de forventninger, du har til ydelser og leverancer af vores elektrikere. Vi udvikler og vedligeholder løbende systemet, så du er sikret, at vi leverer den aftalte kvalitet.

ISO 14001/OHSAS18001 handler om miljø og arbejdsmiljø. Den fastholder os på høje standarder, hvad angår miljøbelastning samt sikkerhed og sundhed for vores medarbejdere.

Fornuftige priser

Hos H. Helbo Hansen holder vi et prisniveau, de fleste kan være med på, uden at gå på kompromis med vores gode kvalitet og høje serviceniveau.

Når elektrikeren har besigtiget arbejdets omfang, kan du altid, hvis du ønsker det, få udarbejdet et konkret tilbud på dit el-arbejde, så du kender den nøjagtige pris.

Vi kommer naturligvis gerne uforpligtende ud og besigtiger arbejde i både Charlottenlund, Lyngby og Gentofte.

Kontakt os

Vores imødekommende medarbejdere sidder klar ved telefonerne til at besvare på dine spørgsmål.

Vi rykker ud både i Charlottenlund, Lyngby og Gentofte, når du har brug for en elektriker.

Kundekontakt til industri og større erhvervskunder varetages af vores servicecenter på Baldersbuen.

Ring til os på tlf. 88 20 30 40.