• HÅNDVÆRK MED OMTANKE

    HÅNDVÆRK MED OMTANKE

  • FAGNØRDER TIL FINGERSPIDSERNE

    FAGNØRDER TIL FINGERSPIDSERNE

  • TILPASSEDE LØSNINGER

    TILPASSEDE LØSNINGER

Bestil elektriker
Privat
Erhverv


FREDERIKSSUND, SLAnGERUP, ØLSTYKKE, JYLLINGE

DIN LOKALE EL-INSTALLATØR I MERE END 100 ÅR

El-service over hele Sjælland, herunder i Frederikssund, Slangerup, Ølstykke og Jyllinge.

H. Helbo Hansen A/S begyndte som et installationsfirma i Skibby i Nordsjælland men har nu afdelinger fordelt over hele Sjælland.

Vi har ry for at levere kvalitetsarbejde til både erhverv og private. Det har været grundstenen i vores vækst, og vores gode renommé samt veludført arbejde, har sikret os mange forskellige - også omfattende - projekter i både ind- og udland.

Mange års erfaring i bagagen

Med mange års erfaring med el-service i bl.a. Frederikssund, Slangerup, Ølstykke og Jyllinge, kan du være sikker på, du altid får en elektriker, der er kompetent og kvalificeret, ud for at varetage dit el-arbejde.

Vi leverer el-service til både private, professionelle og stat, og alt el-arbejde bliver udført professionelt og kompetent.

El-installatør

Kort udrykningstid.

Uanset om du befinder dig i Frederikssund, Slangerup, Ølstykke eller Jyllinge, kan du være sikker på, vi har mulighed for at køre hurtigt ud til dig.

Vores elektrikere medbringer de fleste reservedele i deres biler, og de kan derfor som regel løse problemer på stedet og behøver sjældent køre ud til samme kunde flere gange.

Veduddannede og ærekære elektrikere

Vores elektrikere veluddannede og ærekære i forhold til det el-arbejde, de udfører.

H. Helbo Hansen sørger for, medarbejderne bliver uddannet løbende, så de altid har indsigt i og forståelse af den tekniske udvikling og kan levere kvalitetsarbejde på alle niveauer.

Certificeringer

Vi har valgt at sætte barren højt og er stolte af at være certificeret på flere områder.

ISO 9001 sikrer, at vi altid kan indfri de forventninger, du har til ydelser og leverancer. Vi udvikler og vedligeholder løbende systemet, så du er sikret, at vi leverer den aftalte kvalitet.

ISO 14001/OHSAS18001 handler om miljø og arbejdsmiljø. Den fastholder os på høje standarder, hvad angår miljøbelastning samt sikkerhed & sundhed for vores medarbejdere.

Rimelige priser

Hos H. Helbo Hansen A/S holder vi et prisniveau, hvor de fleste kan være med, uden vi behøver gå på kompromis med vores gode kvalitet og høje serviceniveau.

Når elektrikeren har besigtiget arbejdets omfang, kan du altid, hvis du ønsker det, få udarbejdet et konkret tilbud på dit el-arbejde, så du ved præcis, hvor meget det kommer til at koste.

Vi kommer naturligvis gerne uforpligtende ud og besigtiger arbejde i både Frederikssund, Slangerup, Ølstykke og Jyllinge.

Kontakt os

Vores medarbejdere sidder klar ved telefonerne til at svare på spørgsmål og til at kunne hjælpe dig med el-service. Ring til os på 88 20 30 40.