Bestil elektriker
Privat
Erhverv

ELEKTRIKER I HVALSØ, LEJRE OG RESTEN AF MIDTSJÆLLAND

H. Helbo Hansen A/S er din foretrukne el-installatør på Midtsjælland. Vi startede som et lille installationsfirma i provinsen, men nu har vi afdelinger over hele Sjælland.
Vores ry for at levere kvalitetsarbejde til erhverv og private har været forudsætningen for vores vækst. Vores gode omdømme har været med til at sikre os såvel små som store krævende projekter i både ind- og udland.

Mere end 100 års erfaring

H. Helbo Hansen A/S har mere end 100 års erfaring som elektrikere på Midtsjælland.
Vores elektrikere kører over hele Midtsjælland, og vi servicerer både erhverv og private, så du kan altid være sikker på, at alt el-arbejde bliver udført professionelt og sikkert.

Vi rykker hurtigt ud

Uanset hvor du befinder dig på Midtsjælland, kan du være sikker på, at vi kommer hurtigt frem til dig.
Vores elektrikere har et stort udvalg af reservedele med i deres biler, og de kan som regel løse opgaven ved første besøg, så du får problemet ud af verden så hurtigt som muligt.

PROFESSIONELLE OG VELUDDANNEDE ELEKTRIKERE

Hos H. Helbo Hansen A/S er vores elektrikere professionelle og ærekære i deres udførelse af el-arbejde og el-installation.
Alle vores elektrikere bliver løbende uddannet, så de hele tiden er opdaterede og har indsigt i den tekniske udvikling og dermed, uanset arbejdets omfang, kan levere kvalitetsarbejde på alle niveauer.

Vores certificeringer

Vi har valgt at sætte barren højt, og vi er certificerede. Derfor er vi det oplagte valg, hvis du skal bruge en elektriker på Midtsjælland.

Certificeringer:
ISO 9001 sikrer, at vi altid kan indfri dine forventninger til ydelser og leverancer. Vi udvikler og vedligeholder systemet løbende, så du altid kan være sikker på, at din autoriserede el-installatør leverer høj kvalitet.

ISO 14001/OHSAS18001 omhandler miljø og arbejdsmiljø, og fastholder os på høje standarder hvad angår miljøbelastning samt sikkerhed og sundhed for vores medarbejdere.

Godt håndværk til fornuftige priser

Hos H. Helbo Hansen A/S er priserne lave, så du kan trygt ringe efter en autoriseret el-installatør hos os. Vores fornuftige prisstruktur betyder ikke, at vi behøver at gå på kompromis med den gode kvalitet og det høje serviceniveau.
Når vores elektriker har vurderet arbejdets omfang, kan du få udarbejdet et skriftligt tilbud på det el-arbejde, der skal foretages, så du er oplyst om den faktiske udgift.

Vi kommer gerne ud og gennemgår det arbejde, der er blevet udført hos dig, hvis du har spørgsmål eller andet. Det giver både dig en tryghed i, at din elektriker udfører arbejdet tilfredsstillende, og os en mulighed for at forbedre os.

Kontakt os

Vores imødekommende medarbejdere sidder klar ved telefonen.

Vi har afdelinger fordelt over hele Midtsjælland, og vi kører blandt andet ud i Hvalsø og Lejre.

Ring til os på tlf. 88 20 30 40.

Kundekontakt til industri og større erhvervskunder varetages af vores servicecenter i Skibby.