• HÅNDVÆRK MED OMTANKE

    HÅNDVÆRK MED OMTANKE

  • FAGNØRDER TIL FINGERSPIDSERNE

    FAGNØRDER TIL FINGERSPIDSERNE

  • TILPASSEDE LØSNINGER

    TILPASSEDE LØSNINGER

Bestil elektriker
Privat
Erhverv

Karrebæksminde

DIN LOKALE EL-INSTALLATØR I MERE END 100 ÅR

Elektrikker

El-service over hele Sydsjælland, herunder i Karrebæksminde.

H. Helbo Hansen A/S startede op i 1905 som elinstallatør i Skibby i Nordsjælland men har nu afdelinger placeret over det meste af Sjælland.

Vores ry for at kunne levere kvalitetsarbejde til både erhverv og private, har været grundstenen i vores store vækst. Samtidig har vores gode renommé og veludført arbejde sikret os mange forskellige små som store projekter i både ind- og udland.

Mange års knowhow i bagagen

Med mange års knowhow indenfor el-service i bl.a. Karrebæksminde, kan du trygt stole på, der kommer en kompetent og kvalificeret elektriker ud for at tage sig af dit el-arbejde.

Vi leverer el-service til både private og erhverv, og alt el-arbejde bliver udført med omhu og professionalisme.

Vi kan være hos dig hurtigt

Vi har biler over hele Sydsjælland, så selvom du sidder i Karrebæksminde, kan du være sikker på, vi har mulighed for at komme hurtigt ud til dig.

Vores elektrikere har altid de fleste reservedele liggende i deres biler, og de kan derfor normalt løse problemer på stedet, og behøver sjældent køre ud til samme kunde flere gange. Det holder udgifterne nede og priserne lave.

Professionelle elektrikere der ved, hvad de laver

Vores elektrikere er veluddannede og kompetente i forhold til det el-arbejde, de udfører.

Hos H. Helbo Hansen uddanner vi løbende vores medarbejdere, så de altid har indsigt i og forståelse af den teknologiske udvikling, og de kan derfor levere kvalitetsarbejde på alle niveauer.

Certificeringer

Vi har valgt at sætte barren højt, og vi er stolte af vores certificeringer.

ISO 9001 sikrer at vi altid kan indfri de forventninger, du har både i forhold til ydelser og til leverancer. Vi udvikler og vedligeholder systemet løbende, så du kan være sikker på, vi leverer den aftalte kvalitet.

ISO 14001/OHSAS18001 omhandler miljø og arbejdsmiljø. Den fastholder os på høje standarder i forhold til miljøbelastning samt sikkerhed & sundhed for vores medarbejdere.

Rimelige priser

Hos H. Helbo Hansen A/S holder vi et prisniveau, så alle kan være med uden dermed at behøve gå på kompromis med god kvalitet og højt serviceniveau.

Når vores elektriker har besigtiget arbejdet, kan du altid få udarbejdet et konkret tilbud på dit el-arbejde, så du har et overblik over, hvor meget arbejdet kommer til at koste dig.

Vi kommer selvfølgelig gerne uforpligtende ud til Karrebæksminde og besigtiger dit arbejde.

Kontakt os nu

Vores imødekommende medarbejdere sidder klar ved telefonerne til at svare på spørgsmål eller til at kunne hjælpe dig med dit el-service projekt. Ring til os på 88 20 30 40.