Bestil elektriker
Privat
Erhverv

Din professionelle elektriker i Næstved

Elektriker som dækker hele Sydsjælland

H. Helbo Hansen A/S startede op i 1905 som elinstallatør på Nordsjælland men har nu afdelinger fordelt over det meste af Sjælland.
Vores ry for at kunne levere kvalitetsarbejde til både erhverv og private, har været grundstenen i vores store vækst. Samtidig har vores gode ry og veludført arbejde sikret os mange forskellige små som store projekter i både ind- og udland.

Mange års erfaring
Med mange års knowhow indenfor el-service i bl.a. Karrebæksminde, kan du trygt stole på, der kommer en kompetent og kvalificeret elektriker ud for at tage sig af dit el-arbejde.
Vi leverer el-service til både private og erhverv, og alt el-arbejde bliver udført med omhu og professionalisme.

Kort udrykningstid
Vores elektrikere i Næstved kan hurtigt komme ud i dit lokalområde og hjælpe med dit el-arbejde.
Elektrikere har altid de fleste reservedele liggende i deres biler, og de kan derfor løse de fleste problemer ude på stedet. De behøver derfor sjældent at køre ud til samme kunde flere gange. Det holder udgifterne nede og priserne lave.

Professionelle og dedikerede elektrikere

Elektrikerne i Næstved er alle veluddannede og kompetente i det el-arbejde, de udfører.
Hos H. Helbo Hansen uddanner vi løbende vores medarbejdere, så de altid har indsigt i og forståelse af den teknologiske udvikling, og de kan derfor levere kvalitetsarbejde på alle niveauer.

Certificeringer
H. Helbo Hansen A/S er certificereret indenfor flere områder:
ISO 9001 sikrer, at vi altid kan indfri de forventninger, du har både i forhold til ydelser og til leverancer. Vi udvikler og vedligeholder systemet løbende, så du kan være sikker på, vi leverer og udfører el-arbejde i høj kvalitet.
ISO 14001/OHSAS18001 omhandler miljø og arbejdsmiljø. Den fastholder os på høje standarder i forhold til miljøbelastning samt indenfor sikkerheden og sundheden for vores medarbejdere.

Fornuftige priser
Hos H. Helbo Hansen A/S holder vi et prisniveau, så alle kan være med uden at vi behøver at gå på kompromis med god kvalitet og højt serviceniveau.
Når elektrikeren har tilset arbejdet, kan du altid få udarbejdet et konkret tilbud på det el-arbejde, du har brug for, så du har et overblik over, hvor meget udførelsen af el-arbejdet kommer til at koste dig.

Kontakt os nu
Vores imødekommende medarbejdere sidder klar ved telefonerne til at svare på spørgsmål, eller hvis du har brug for en elektriker i Næstved.

Ring til os på tlf. 88 20 30 40.