Bestil elektriker
Privat
Erhverv

DIN LOKALE ELEKTRIKER I TØLLØSE, HOLBÆK OG RESTEN AF MIDTSJÆLLAND

Helbo Hansen har haft aktiviteter i Tølløse siden august 2009. Her har vi overtaget el-installationsaktiviteterne fra Centrum-El ApS i Tølløse, og vi bestræber os på at være din foretrukne el-installatør på Midtsjælland.

Medarbejdere med lokal tilknytning

Helbo Hansen i Tølløse udfører i dag serviceopgaver til privat-, erhvervs- og industrikunder på Midtsjælland. Afdelingen er lokaliseret midt i Tølløse by på adressen Tølløsevej 4. Her har vores lokale medarbejdere deres base.

Hurtig udrykning i lokalområdet

Fra afdelingen varetager vores overmontør montørstyring samt den daglige kundekontakt med privat- og erhvervskunder.
Vores målsætning er, at afdelingens medarbejdere har fokus på lokalområdet så vi, på dette grundlag, kan udvide staben af montører og teknikere og derved styrke vores position i både Tølløse og Holbæk.

Kvalitetsbevidste elektrikere

Vores elektrikere og el-installatører er veluddannede og kompetente i deres udførelse af el-arbejde. Hos Helbo Hansen er vi bekendte med nye teknologier og følger med i udviklingen indenfor el-branchen, med henblik på at opfylde dine behov og forventninger. På denne måde sikrer vi den højeste kvalitet og kan levere service på alle niveauer.

Certificeringer

H. Helbo Hansen A/S er certificereret indenfor flere områder:

ISO 9001 sikrer, at vi altid kan opfylde de forventninger, du har til både ydelser og leverancer. Vi udvikler og vedligeholder systemet løbende, så du er garanteret, at vores elektrikere leverer og udfører el-arbejde i høj kvalitet.

ISO 14001/OHSAS18001 omhandler miljø og arbejdsmiljø. Denne fastholder os på vores høje standarder i forhold til miljøbelastning samt i forhold til sikkerhed og sundhed for vores medarbejdere.

Fornuftige priser

Hos H. Helbo Hansen A/S holder vi et prisniveau, så alle kan ringe efter en elektriker hos os, lave priser uden at vi behøver at gå på kompromis med kvalitet og højt serviceniveau.

Når elektrikeren har tilset arbejdet på adressen, kan du få udarbejdet et konkret tilbud på det el-arbejde, du har brug for. Så har du et klart overblik over, hvor meget udførelsen af el-arbejdet kommer til at koste dig

KontakT

Vores imødekommende medarbejdere sidder klar ved telefonerne til at svare på spørgsmål. Hvis du har brug for en elektriker på Midtsjælland, rykker vi gerne ud i både Tølløse og Holbæk.
Kundekontakt til industri og større erhvervskunder varetages af vores servicecenter i Skibby. Ring til os på tlf. 88 20 30 40.