• HÅNDVÆRK MED OMTANKE

    HÅNDVÆRK MED OMTANKE

  • FAGNØRDER TIL FINGERSPIDSERNE

    FAGNØRDER TIL FINGERSPIDSERNE

  • TILPASSEDE LØSNINGER

    TILPASSEDE LØSNINGER

Bestil elektriker
Privat
Erhverv

Luft til luft varmepumpe

Spar på varmeregningen og vær god mod miljøet med en luft til luft varmepumpe

Med en varmepumpe luft til luft fra Midea får du en kvalitetspumpe, der er velegnet til det danske klima, og du er samtidig med til at passe på miljøet.

Spar helt op til 75% på varmeregningen

Tusindvis af danske hjem opvarmes allerede af luft til luft varmepumper. Med denne type varmekilde opnår du både økonomiske og miljømæssige fordele – du kan nemlig spare helt op til 75 % på din varmeregning, og er du tidligere olie/gasfyr eller almindelig el-varme bruger, er du fremadrettet med til at nedsætte CO2-udslippet.


Kan både varme op og køle ned

I vores nordiske, kolde klima bruger vi overvejende varmepumper til at opvarme vores hjem, men Midea luft til luft kan også bruges til at nedkøle huset, hvis dette behov skulle opstå i løbet af de varme sommermåneder.


Moderne design

Midea varmepumpe luft til luft er tidssvarende og er i et moderne design, der bevirker at den bliver en naturlig del af indretningen.

Varmepumpen leveres i en neutral farve med skjult LED-display, runde, bløde former samt en lille handy og brugervenlig fjernbetjening.


Smart fjernbetjening af din varmepumpe luft til luft

Midea luft til luft varmepumpe kan forbindes til Wi-Fi. Via appen kan du indstille temperaturen og starte den – når som helst og hvor som helst. På denne måde kan du altid komme hjem til en varm og dejlig bolig.


Forstyr ikke funktion

Midea luft til luft varmepumpe indeholder en ”forstyr ikke” funktion, der sikrer, at den stadig varmer, mens du sover, samtidig med at lydniveauet holdes på et minimum – derfor bliver din nattesøvn ikke forstyrret.

I ”forstyr ikke” tilstand er lydniveauet kun 20dB(A), hvilket er lige på grænsen af, hvad der er hørbart.


Hold på varmen

Med vedligeholdelsesvarmen i din luft til luft varmepumpe kommer temperaturen i dit sommerhus aldrig ned under +8 °C, derfor kan du undgå fugt og kulde, når du ikke opholder dig i huset.


Allergivenlig varmekilde

Partikelfiltre i pumpen renser den luft, der trækkes ind for pollen, støv og andre uvelkomne bakterier. Derfor er det kun ren luft, der bliver ført rundt i huset.


Tilskud fra energiselskaberne

Ved opsætning af en varmepumpe luft til luft kan den i mange tilfælde installeres med energisparetilskud fra Energistyrelsen. Hos H. Helbo Hansen kan vi naturligvis hjælpe dig med at søge dette tilskud.