Bestil elektriker
Privat
Erhverv

HOS HELBO VED VI, HVAD SERVICE ER.

Helbo Hansen A/S begyndte som et installationsfirma i provinsen. Vort ry for at levere kvalitetsarbejde, baseret på stor teknisk ekspertise, har medvirket til at sikre os fodfæste på Sjælland og i Storkøbenhavn. Endvidere har vort gode omdømme medvirket til vor deltagelse i udførelsen af store og krævende projekter i såvel indland som udland.

Vi tillægger denne udvikling vor målsætning, der stedse har været altid at:

  • Udføre kvalitetsarbejde på alle niveauer
  • Være på forkant med den tekniske udvikling
  • Garantere konkurrencedygtige priser
  • Udvise respekt for aftaler.

Vi er at finde midt på Jægersborg Allé, handelsstrøget i Charlottenlund. Her har vi foruden en installationsafdeling også en forretning, hvorfra vi sælger alle former for lyskilder, lamper og apparater til personlig pleje m.v. Vor forretning har i øvrigt et nært samarbejde med Louis Poulsen om kvalitetsbelysning ude og inde.

Vor kundekreds spænder fra privatkunder og erhvervskunder over til boligselskaber og institutioner. Alle har de deres egne behov og ønsker med hensyn til installationer og service.

Vi hilser de mange forskelligartede opgaver velkommen, ingen er for lille og ingen for stor eller specifik. Vor ekspertise og mange års erfaring er vore kunders garanti for den optimale løsning.

Vor målsætning er, at afdelingens medarbejdere har fokus på lokalområdet, og vi kan på denne bagrund tilbyde det rette produkt til rette tid.

Kundekontakt til industri og større erhvervskunder varetages af vores servicecenter på Baldersbuen.

Du finder os nemt. Vi ligger på Baldersbuen i Baldersbrønde, hvorfra vi betjener industri- og erhvervsvirksomheder.

Men blandt vore kunder tæller vi også et stort antal private husholdninger, boligselskaber, institutioner m.v., der er hjemmehørende i det store opland. Vore kunder møder os selvsagt med mange forskellige behov for installationer og service, som det er os en glæde at opfylde ved at give dem en god og tidssvarende løsning af høj teknisk kvalitet.

Vor målsætning er, at afdelingens medarbejdere har fokus på kunden og opgaven. Dette har medvirket til at sikre os vort fodfæste i Storkøbenhavn. Endvidere har vort gode omdømme medvirket til vor deltagelse i udførelsen af store og krævende projekter i såvel indland som udland.

Vor afdeling i Hvalsø har siden 2003 betjent vore mange lokale kunder i Lejre og Roskilde Kommune. Vor kundekreds spænder fra privatkunder og erhvervskunder over landbrugsejendomme til boligselskaber og institutioner. Alle har de deres behov og ønsker med hensyn til installationer, service og hvidevareleverancer.

Vi hilser de mange forskelligartede opgaver velkommen, ingen opgave for lille og ingen for stor eller specifik. Vor ekspertise og mange års erfaring er vore kunders garanti for den optimale løsning.

Afdelingen arbejder tæt sammen med vor afdeling i Skibby og Tølløse, der sikrer, at Hvalsøafdelingen er konkurrencedygtig i levering af alle former for el-arbejde.

Kundekontakt til industri og større erhvervskunder varetages af vores servicecenter i Skibby.

Ved indkørslen til Skibby har vi vore administrations- og værkstedslokaler centralt placeret. Det er herfra vi betjener vore mange kunder i nærområdet. Vor filial på Orø betjenes ligeledes fra vore faciliteter i Skibby.

Vor kundekreds spænder fra privatkunder og erhvervskunder over landbrugsejendomme til boligselskaber og institutioner. Alle har de deres behov og ønsker med hensyn til installationer og service.

Vi hilser deres forskelligartede opgaver velkommen, ingen er for lille og ingen for stor eller specifik. Vor ekspertise og mange års erfaring er vore kunders garanti for den optimale løsning.

Helbo har haft aktiviteter i Tølløse siden august 2009, hvor vi overtaget elinstallationsaktiviteterne fra Centrum-El ApS i Tølløse. Helbo Tølløse udfører i dag service opgaver til privat-, erhvervs- og industrikunder i Nordvestsjælland. Afdelingen er lokaliseret midt i Tølløse by på adressen Tølløsevej 4, hvor medarbejdere med lokal tilknytning har deres base. Fra afdelingen varetager vor overmontør montørstyring samt den daglige kundekontakt med privat og erhvervskunder.

Vores målsætning er, at afdelings medarbejdere har fokus på lokalområdet, så vi på denne bagrund kan udvide staben af montører og teknikere og derved styrke Helbos afdelinger i både Hvalsø og Tølløse

Kundekontakt til industri og større erhvervskunder varetages af vores servicecenter i Skibby.

Helbo Hansen A/S er din lokale el-installatør med afdelinger over hele Sjælland. I Næstved er vi centralt placeret på Ishøjvej 2B. Vi udfører alle former for el-arbejde både for private og erhverv og alle kunder er lige vigtige for os.

Vores kompetencer spænder vidt og vores medarbejdere uddannes løbende, så de er fuldt opdateret indenfor nyeste trends og tendenser, derfor er vi altid på forkant med den tekniske udvikling.
Uanset om det er en mindre installation, du skal have udført i dit private hjem eller din virksomhed har brug for et avanceret procesanlæg, har vi medarbejdere med indgående viden, der kan udføre dit projekt professionelt og sikkert.

Vores medarbejdere er klar ved telefonerne, hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud eller brug for en montør. Kontakt os på 8820 3040 og hør mere.