Bestil elektriker
Privat
Erhverv

ET BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD!

OG MULIGHED FOR OPKOBLING TIL KONTROLCENTRAL GØR AT POLITIET KAN ASSISTERE VED HÆNDELSER.

Det bedste middel til dokumentation samt med stor præventiv virkning, hvis brugt korrekt, er videoovervågning. Lad os hjælpe med at finde frem til den rette overvågningsløsning for jer. Præventivt og efterforskningsmæssigt har det meget at sige, hvilken løsning der vælges, og hvor kameraerne placeres, og det er desværre langt fra alle kameraer på markedet, der giver tydelige og klare billeder til brug ved en eventuel efterforskning.

Helbo Hansen har tre typer videoovervågning, analog, mindre digitale IP-løsninger og store digitale IP netværksløsninger.


Mindre analog til f.eks. private, mindre virksomheder, detailhandel og institutioner.

Hvis man ønsker videoovervågning af mindre erhvervsvirksomheder, institutioner eller privatbolig, udvendig eller indvendig, har Helbo Hansen løsningen til dette. Analog overvågningsløsning giver fremragende billeder over mindre afstande op til 8-10 meter. Ligeledes suppleret med hvidt eller infrarød belysning er det også en effektiv løsning til overvågning om natten. Optagelserne ligger på en dedikeret harddiskoptager(DVR), som enten kan betjenes direkte suppleret med en monitor, eller man monterer den medfølgende gratis pc-software på en computer og betjener anlægget via softwaren og computeren. Der medfølger ligeledes en mobilapplikation.


Mindre og lokale digitale IP og netværksløsninger til f.eks. små, mellemstore og store boligforeninger, erhvervsvirksomheder, detailhandel og institutioner, som skal have overvåget en lokal enhed eller flere mindre enheder via netværk.

Mindre digitale IP-baserede løsninger med samme egenskaber som analoge løsninger men med digitale kameraer. Fordelen ved digitale kameraer er mulighed for opløsninger på op til 5MP/ mega pixel(2560x1920). Fordelene ved digitale mega pixel billeder er bedre skarphed, større billedfelt og mulighed for at zoome i billedet for at se små detaljer. Til gengæld fylder mega pixel billeder væsentlig mere på harddisken end normale analoge billeder, og kræver derfor mere harddiskplads, eller giver kortere tids lagring. Optageren vil typisk også være dedikeret netværksrekorder(NVR) med op til 16 kamerapladser.

Store digitale IP og netværksløsninger til f.eks. mellemstore og store boligforeninger, erhvervsvirksomheder, institutioner og detailbutikker med flere afdelinger. Løsningerne kan have mange kameraer og sammenflette mange lokationer til central eller decentral styring samtidig og giver mulighed for at flere brugere kan være logget på systemerne samtidig.

Udstyrets kapacitet er næsten uendelig, og samtidig kan billedstørrelse være helt op til 10MP(3648x2752). Disse netværks- og serverløsninger er ideelle til videoovervågning med intelligent billedanalyse til forebyggelse af terrorhandlinger, eftersøgninger, hærværk samt ansigts- og nummerpladegenkendelse, idet hændelses- og alarmparametre kan opsættes til at give ekstern alarm for øjeblikkelig reaktion af de personer, som har adgang til systemerne. Desuden giver systemerne mulighed for bevægelige kameraer med automatisk eller manuel styring via tastatur og joystick. Det giver samlet set en fleksibel løsning med en bred vifte anvendelsesmuligheder.

Alle vore overvågningssystemer kan kobles op på vor kontrolcentral og kombineret med et alarmsystem, giver det kontrolcentralens medarbejdere mulighed for med kameraerne at se, hvad der fysisk sker på adressen. Er der tale om kriminalitet må kontrolcentralen, jf. aftale med sikkerhedsbranchen omkring verificerede alarmer, kontakte politiet, som skal reagere.

Se mere herom under alarmsystemer eller kontakt os for nnærmere tilbud.